Εταιρική παρουσίαση
Η εταιρεία μας είναι οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1978 ως προσωπική από τον Καζάκη Μηνά που αρχικά δραστηριοποιήθηκε στην εμπορία νεοσσών.

Στη συνέχεια το 1982 ξεκίνησαν οι πρώτες εκκολάψεις με δυναμικότητα 380.000 νεοσσοί ετησίως και από το 1991 διανέμονται σε όλη την Ελλάδα.

Το 2003 μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρεία ονομαζόμενη Καζάκης ΑΕ με διακριτικό τύπο CRETA ΠΤΗΝΕΚ (πτηνοτροφεία- εκκολαπτήρια Κρήτης) η οποία διοικείται από τους , Καζάκης Μηνά (πρόεδρο) Καζάκης Ελευθέριο (αντιπρόεδρος) Καζάκης Αντώνιος (οικονομικός σύμβουλος) οι οποίοι την διοικούν με επιτυχία μέχρι σήμερα όπου κατέχουμε και το 85% της παγκρήτιας αγοράς. Κτηνιατρικός σύμβουλος της εταιρείας είναι ο κ. Κόμπουλης Βασίλης

Από το 2004 πραγματοποιούνται πωλήσεις εκκολάψιμων αυγών πανελλαδικά με ποσοστό εκκολαψιμότητας 85-87%.
Τα τελευταία 2 χρόνια ξεκίνησαν οι πρώτες εξαγωγές σε Αλβανία, Βουλγαρία και Σκόπια.

Σήμερα μετά από 32 χρόνια συνεχούς δημιουργικής ανάπτυξης έχει εξελιχθεί σε μια εταιρεία κύρους η οποία διαθέτει εδώ και ένα χρόνο με τη βοήθεια της τεχνολογίας, τεχνογνωσίας και έρευνας του Ολλανδικού οίκου HATCHTECH ένα υπερσύγχρονο ιδιόκτητο εκκολαπτήριο 4ης γενιάς 1400τμ.

Η δυναμικότητα του εκκολαπτηρίου ανέρχεται σε 4.585.000 αυγά ετησίως από τα οποία παράγονται 3.900.000 νεοσσοί.

Μετά τον εμβολιασμό των νεοσσών γίνεται εκ νέου εργαστηριακός και ποιοτικός έλεγχος των νεοσσών οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρονται σε ειδικά διαμορφωμένα κλιματιζόμενους χώρους όπου είτε παραμένουν εκεί για διάστημα 3 εβδομάδων μέχρι να διατεθούν για οικόσιτη εκτροφή είτε διακινούνται πανελλαδικά σε ηλικία μιας ημέρας.

Σκοπός της εταιρείας είναι η παραγωγή και η πώληση νεοσσών αυγοπαραγωγής, κρεατοπαραγωγής και μικτων αποδόσεων τα οποία απευθύνονται σε οργανωμένα πτηνοτροφία βιολογικής ή μη εκτροφής και για οικόσιτη εκτροφή.
 
 
 
 
 
 
 
ΑΡΧΙΚΗ | ΠΡΟΦΙΛ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΠΑΡΑΓΩΓΗ | ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2010 ΚΡΕΤΑ ΠΤΗΝΕΚ - ΚΑΖΑΚΗΣ,Πτηνοτροφεία - Εκκολαπτήρια Κρήτης , Ηράκλειο, Τηλ.: 2810 881326, E-mail:info@kazakisae.gr
Σχεδιασμος - αναπτυξη ENTERCITY